Zondagnamiddag werd in Noorderwijk een prachtig slot gebreid aan het Alivefeest. Vrijdag was voor de ouderen, zaterdag voor de jongsten. Zondag werd afgesloten met een heuse disco voor de kleinsten.

Ook mama en papa, opa en oma genoten van het spektakel.

Marc Van Rooy en z'n medewerkers zijn er opnieuw in geslaagd om Noorderwijk te laten feesten. Ondanks de bittere koude zijn er op die 3 dagen zo'n 2.000 feestende zielen geweest die door hun aanwezigheid MPI Oosterlo een financieel steuntje in de rug gaven.   De opbrengst van deze 3 dagen gaat naar deze zorginstelling.

Een kindernamiddag is pas geslaagd wanneer je de grootste kindervriend uitnodigd, nl. de clown. In Noorderwijk was clown Dirky van de partij, samen met z'n lieftallige assistente Sientje. Ze brachten een wervelende show van dans, zang en leuke spelletjes.  De koude kreeg geen greep op het aanwezige jonge volkje.

Na deze geslaagde 3-daagse kijken Marc en z'n team reikhalzend uit naar de zomer-editie van het Alivefestival. Mogelijk wordt er door het overdonderende succes van de afgelopen jaren uitgeweken naar een groter terrein, misschien
het Netepark of BLOSO-terrein. Nnieuws houdt je op de hoogte.

Meer info over clown Dirky en Sientje vind je hier